builderall

Trimite pe e-mail la traduceri@novacrin.ro
sau contacteaza-ne pe WhatsApp la 0731.015.326

Biroul tau de TRADUCERI TURCA - ROMANA / ROMANA - TURCA

Imputernicire auto Turcia / Procura auto Turcia tradusa in limba turca pentru intrarea in Turcia, prin Consulatul Turciei.  Procedura agreata de autoritatile din Turcia.

PROCURA AUTO TURCIA - INTREBARI FRECVENTE

VEZI Conditii de calatorie in Turcia cu masina de la leasing (DOWNLOAD PDF)
VEZI Conditii de calatorie in Turcia cu masina de la firma, PFA, asociatie/fundatie (DOWNLOAD PDF)
VEZI Conditii de calatorie in Turcia cu masina unei persoane fizice (rudă, prieten, etc.) (DOWNLOAD PDF)

Care este diferenta intre o procura auto pentru Turcia si o imputernicire auto pentru Turcia?

Procura auto Turcia / Procura masina Turcia, Imputernicire Auto Turcia, Imputernicire masina Turcia - sunt denumiri care exprima acelasi lucru: acordul unui proprietar auto cu privire la conducerea autovehiculului de catre un alt sofer, care nu este proprietar al masinii respective, pe teritoriul Turciei si, de regula, alte tari UE sau non UE.


Atentie! Pentru Turcia nu este necesara forma autentica a procurii / imputernicirii, prin urmare, nu este necesar sa va deplasati la notar pentru a semna aceasta imputernicire. Este suficienta o imputernicire sub semnatura privata, mai ales daca mergeti pe procedura de traducere in limba turca a imputerniciri si legalizarea prin Consulatul Turciei.

Doar in cazul in care alegeti procedura: traducere in limba turca, legalizare si apostilare cu Apostila de la HAGA, atunci va fi necesar ca imputernicirea sub semnatura privata sa fie prezentata spre traducere in copie legalizata sau cu incheiere de data certa.

In ce situatii voi avea nevoie de o imputernicire / procura auto pentru Turcia?

Ai nevoie cu siguranta de o imputerncire auto pentru Turcia daca doresti sa intri in Turcia cu o masina care nu se afla in proprietatea ta, mai precis in urmatoarele situatii:

- pleci in Turcia cu o masina achizitionata in leasing
- pleci in Turcia cu masina unui prieten / a unei rude (sot, sotie, tata, mama, matusa, unchi, etc. chiar daca proprietarul este in masina)
- pleci in Turcia cu masina inmatriculata pe societate comerciala / PFA / Asociatie / Fundatie 

Important! Puteti imputernici mai multi soferi in aceeasi procura.

Trebuie sa fac un contract de comodat pentru a putea pleca cu masina in Turcia?

Contractul de comodat auto pentru Turcia tine loc de imputernicire si se face, de regula, la notariat intre persoane fizice sau intre o societate comerciala si conducatorul auto. 

Desi este o procedura utilizata destul de frecvent, contractul de comodat NU ESTE NECESAR pentru Turcia.


Recomandam, in schimb, varianta semnarii unei imputerniciri sub semnatura privata, intre parti si cel mult, efectuarea unei copii legalizate sau punerea unei incheieri de data certa pe aceasta.

Care este procedura daca plec in Turcia cu masina de la firma de leasing?

Daca pleci in Turcia cu masina achizitionata prin firma de leasing (cu contract activ, bineinteles), atunci ai nevoie sa soliciti o imputernicire de la firma de leasing pentru a putea calatori in afara granitelor Romaniei (inclusiv in Turcia).


Aceasta imputernicire auto de la firma de leasing trebuie tradusa in limba turca si legalizata. Deoarece majoritatea firmelor de leasing emit aceste imputerniciri online, solutia recomandata, cea mai des utilizata si cea mai simpla pentru traducerea acestei imputerniciri auto este traducerea in turca legalizata prin Consulatul Turciei.

DESCARCA GHIDUL COMPLET PENTRU IMPUTERNICIRI AUTO TURCIA DE LA FIRMELE DE LEASING

Care este procedura daca plec in Turcia cu masina societatii comerciale?

Daca pleci in Turcia cu masina societatii la care este actionar, administrator, angajat sau sofer, atunci ai nevoie sa soliciti o imputernicire de la firma pentru a putea calatori in afara granitelor Romaniei (inclusiv in Turcia).


Aceasta imputernicire auto de la firma trebuie tradusa in limba turca si legalizata. Nu este necesar sa mergeti la notariat pentru a intocmi o astfel de imputernicire. Este suficient sa faceti o imputernicire sub semnatura privata, folosind modelul de imputernicire auto Turcia pentru persoane juridice pe care vi-l punem la dispozitie. Solutia recomandata, cea mai des utilizata si cea mai simpla pentru traducerea acestei imputerniciri auto este traducerea in turca legalizata prin Consulatul Turciei.

DESCARCA GHIDUL COMPLET PENTRU IMPUTERNICIRI AUTO TURCIA DE LA FIRMA (SOCIETATE COMERCIALA)

Care este procedura daca plec in Turcia cu masina Asociatiei / Fundatiei?

Daca pleci in Turcia cu masina Asociatiei / Fundatiei / ONG atunci ai nevoie sa soliciti o imputernicire de la respectiva asociatie sau fundatie pentru a putea calatori in afara granitelor Romaniei (inclusiv in Turcia).


Aceasta imputernicire auto de la Asociatie / Fundatie / ONG trebuie tradusa in limba turca si legalizata. Nu este necesar sa mergeti la notariat pentru a intocmi o astfel de imputernicire. Este suficient sa faceti o imputernicire sub semnatura privata, folosind modelul de imputernicire auto Turcia pentru persoane juridice pe care vi-l punem la dispozitie. Solutia recomandata, cea mai des utilizata si cea mai simpla pentru traducerea acestei imputerniciri auto este traducerea in turca legalizata prin Consulatul Turciei.

DESCARCA GHIDUL COMPLET PENTRU IMPUTERNICIRI AUTO TURCIA DE LA ASOCIATIE / FUNDATIE (persoana juridica)

Care este procedura daca plec in Turcia si am masina inmatriculata pe PFA?

Daca pleci in Turcia cu masina inmatriculata pe PFA atunci ai nevoie sa intocmesti o imputernicire de la PFA catre sofer pentru a putea calatori in afara granitelor Romaniei (inclusiv in Turcia).


Aceasta imputernicire auto de la PFA trebuie tradusa in limba turca si legalizata. Nu este necesar sa mergeti la notariat pentru a intocmi o astfel de imputernicire. Este suficient sa faceti o imputernicire sub semnatura privata, folosind modelul de imputernicire auto Turcia pentru persoane juridice pe care vi-l punem la dispozitie. Solutia recomandata, cea mai des utilizata si cea mai simpla pentru traducerea acestei imputerniciri auto este traducerea in turca legalizata prin Consulatul Turciei.

DESCARCA GHIDUL COMPLET PENTRU IMPUTERNICIRI AUTO TURCIA DE LA PFA (persoana juridica)

Care este procedura daca plec in Turcia cu masina unui prieten sau a unei rude?

Daca pleci in Turcia cu masina unei alte persoane fizice, atunci ai nevoie sa soliciti o imputernicire / declaratie de la proprietarul masinii pentru a putea calatori in afara granitelor Romaniei (inclusiv in Turcia).


Aceasta imputernicire auto trebuie tradusa in limba turca si legalizata. Nu este necesar sa mergeti la notariat pentru a intocmi o astfel de imputernicire. Este suficient sa faceti o imputernicire sub semnatura privata, folosind modelul de imputernicire auto Turcia pentru persoane fizice pe care vi-l punem la dispozitie. Solutia recomandata, cea mai des utilizata si cea mai simpla pentru traducerea acestei imputerniciri auto este traducerea in turca legalizata prin Consulatul Turciei. Alternativa, mai complicata si ceva mai costisitoare este semnarea unui Contract de comodat intre parti.

DESCARCA GHIDUL COMPLET PENTRU IMPUTERNICIRI AUTO TURCIA DE LA PERSOANA FIZICA

Care este diferenta intre recomandarea MAE pentru calatoria in Turcia (traducerea in limba turca a imputernicirii, legalizarea si apostilarea) si traducerea in limba turca si legalizarea imputernicirii prin Consulatul Turciei? 

Cele doua proceduri au aceeasi putere legala in fata autoritatilor din Turcia. Puteti alege oricare dintre aceste proeceduri, fara grija. Pe site-ul MAE nu veti vedea afisata optiunea de a traduce si legaliza prin Consulatul Turciei, deoarece procedura de traducere a imputernicirilor auto in turca si legalizarea la Consulatul Turciei este oferita de catre statul turc, nu de catre statul roman. Prin urmare, statul roman va afisa doar procedura proprie.

Cea mai simpla, cea mai putin costisitoare si ca timp si ca pret, este varianta oferita de statul turc pentru imputernicirile auto. Aceasta este si varianta pe care o recomandam si noi. Este, de altfel, cea mai des intalnita solutie pentru procurile auto de Turcia.

Ce fac in situatia in care trebuie sa plec urgent in Turcia si nu mai am timp sa parcurg procedura oficiala?

Daca trebuie sa pleci urgent sau nu ai aflat in timp util despre imputernicirea auto pentru Turcia si nu ai timp pentru a indeplini toate procedurile oficiale, poti pleca in Turcia si doar cu o traducere autorizata de catre traducator sau cel mult cu legalizare notariala, dupa caz. Nu este o situatie care sa-ti garanteze 100% intrarea in Turcia cu masina, dar practica a dovedit ca majoritatea soferilor nu au avut probleme la intrarea in Turcia. Biroul nostru de traduceri te poate sprijini in regim de urgenta cu traducerea autorizata a imputernicirii auto pentru Turcia. 
 

IMPUTERNICIRE MASINA TURCIA TIMISOARA, ORADEA

PROCURA AUTO TURCIA BRASOV, CLUJ, IASI, ARAD

 

CONTRACT COMODAT AUTOTURISM TURCIA BACAU

 

TRADUCERE TEST PCR / TEST COVID PENTRU TURCIA SUCEAVA, BOTOSANI, TARGOVISTE

 

CALATORIE IN TURCIA CU AUTOTURISMUL TARGU MURES

 

APOSTILARE PROCURA TURCIA ALBA IULIA, CRAIOVA

 

PROCURA AUTO TURCIA BRAILA, GALATI, FOCSANI, BUZAU

 

APOSTILA AMBASADA TURCIEI SIBIU, PLOIESTI, PITESTI

 

IMPUTERNICIRE LEASING AUTO TURCIA BAIA MARE

 

PROCURA TURCIA AUTO

 

MODEL IMPUTERNICIRE AUTO TURCIA PENTRU FIRMA

 

MODEL IMPUTERNICIRE AUTO TURCIA PERSOANE FIZICE

 

APOSTILA AUTO TURCIA 2023

 

IMPUTERNICIRE AUTO IESIRE DIN TARA TURCIA 2023

 

IMPUTERNICIRE MASINA TURCIA 2023

PROCURA AUTO TURCIA 2023

 

CONTRACT COMODAT AUTOTURISM TURCIA 2023

 

TRADUCERE TEST PCR / TEST COVID PENTRU TURCIA 2023

 

CALATORIE IN TURCIA CU AUTOTURISMUL 2023

 

APOSTILARE PROCURA TURCIA 2023

 

PROCURA AUTO TURCIA BUCURESTI 2023

 

APOSTILA AMBASADA TURCIEI 2023

 

IMPUTERNICIRE LEASING AUTO TURCIA 2023

 

PROCURA MASINA TURCIA 2023

 

MODEL IMPUTERNICIRE MASINA TURCIA 2023

 

MODEL IMPUTERNICIRE AUTO TURCIA 2023

 

TRADUCERE IMPUTERNICIRE AUTO TURCIA 2023

 

TRADUCERE PROCURA AUTO TURCIA 2023

♦ Procura auto Turcia Bucuresti, Apostilare procura Turcia, Pret procura auto, Calatorie in turcia cu autoturismul 2023, Contract de comodat auto Turcia, Model imputernicire auto Turcia, Apostila ambasada Turciei, Traducere autorizata in turca, realizata de traducator autorizat, Imputernicire auto Turcia, Imputernicire auto turcia model, Imputernicire auto iesire din tara Turcia, Model de imputernicire auto Turcia pentru persoane fizice. Model de imputernicire auto Turcia pentru firme. Acte necesare pentru calatorie cu masina in Turcia. Acte auto Turcia.
♦ Legalizam traducerea procurii sau imputernicirii auto la Consulatul turc (Ambasada Turciei in Bucuresti) ♦ Achitam noi taxele consulare pentru Ambasada Turciei / Toată operatiunea de traducere in limba turca,  legalizare a traducerii  la consulat, depunere si ridicare a traducerii in limba turca, plata taxei către Consulat si ridicare documentului va fi realizată de către biroul nostru. 

Traduceri turca Bucuresti, Traduceri turca autorizate, Traduceri turca legalizate, Traduceri turca apostilate, Traduceri turca pentru afaceri, Traduceri turca manuale tehnice, Traduceri turca contracte, Traduceri turca analize medicale, Traduceri turca bilanturi contabile, Traduceri turca Teste Covid, Traduceri turca acte auto in vederea inmatricularii, Traduceri turca contracte de munca, fluturasi, Traduceri turca certificate, diplome si alte acte de studii, etc.

Copyright © 2023 Biroul de traduceri Novacrin - Traduceri autorizate si legalizate in / din limba turca - Bucuresti, sectorul 3, sectorul 1, sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6

♦ Traducere autorizata in turca, realizata de traducator autorizat ♦ Legalizam traducerea procurii sau imputernicirii auto la Consulatul turc ♦ Achitam noi taxele consulare pentru Turcia / Toată operatiunea de traducere in limba turca,  legalizare a traducerii  la consulat, depunere si ridicare a traducerii in limba turca, plata taxei către Consulat si ridicare documentului va fi realizată de către biroul nostru. 
Traduceri turca Bucuresti, Traduceri turca autorizate, Traduceri turca legalizate, Traduceri turca apostilate, Traduceri turca pentru afaceri, Traduceri turca manuale tehnice, Traduceri turca contracte, Traduceri turca analize medicale, Traduceri turca bilanturi contabile, Traduceri turca Teste Covid, Traduceri turca acte auto in vederea inmatricularii, Traduceri turca contracte de munca, fluturasi, Traduceri turca certificate, diplome si alte acte de studii, etc.

Procura auto Turcia  1 Mai, Imputernirice auto Turcia 13 Septembrie, Procura masina Turcia Andronache, Imputernicire masina Turcia Apǎrǎtorii Patriei, Procura auto Turcia Aviatorilor, Imputernicire auto Turcia Aviației, Procura masina Turcia Bǎneasa, Imputernicire auto Turcia Baicului, Procura auto Turcia Berceni, Imputernicire auto Turcia Brâncuși, Procura masina Turcia Bucureștii Noi, Procura masina Turcia Centrul Civic, Imputernicire masina Turcia Centrul istoric, Procura auto Turcia Chitila, Imputernicire auto Turcia Colentina, Procura masina Turcia Cotroceni, Imputernicire masina Turcia Crângași, Procura auto Turcia Dǎmǎroaia, Imputernicire auto Turcia Dealul Spirii, Procura masina Turcia Domenii, Imputernicire masina Turcia Dorobanți., Procura auto Turcia Dristor, Imputernicire auto Turcia Drumul Taberei, Procura masina Turcia Dudești, Imputernicire masina Turcia Ferentari, Procura auto Turcia Floreasca, Imputernicire auto Turcia Gara de Nord, Procura masina Turcia Ghencea, Imputernicire auto Turcia Giulești, Procura masina Turcia Giurgiului, Imputernicire masina Turcia Grivita, Procura auto Turcia Grozavesti, Imputernicire auto Turcia Henri Coandǎ, Procura masina Turcia Iancului, Imputernicire masina Turcia Ion Creangă, Procura auto Turcia Industriilor, Imputernicire auto Turcia Măgurele, Procura masina Turcia Militari, Imputernicire masina  Turcia Mihai Bravu, Procura auto TurciaMuncii, Imputernicire auto Turcia Obor, Procura masina Turcia Odǎi, Imputernicire masina Turcia Olteniței, Procura auto Ozana, Imputernicire auto Pajura, Procura masina Pantelimon, imputernicire masina Turcia Pipera, procura auto Turcia Primăverii, imputernicire auto Turcia Rahova, procura masina Turcia Regie, imputernicire masina Turcia Piata Romană, procura auto Turcia Sălaj, imputernicire auto Turcia Sălăjan, procura masina Turcia Ștefan cel mare, imputernicire masina Turcia Ștraulești, procura auto Turcia Tei, imputernicire auto Turcia Tei Toboc, procura masina Turcia Teiul Doamnei, imputernicire masina Turcia Timpuri Noi, procura auto Turcia Tineretului, imputernicire auto Turcia Titan, procura masina Turcia Toporași, imputernicire masina Turcia Trapezului, procura auto Turcia Piata Unirii, imputernicire auto Turcia Vatra Luminoasă, procura masina Turcia Văcărești, imputernicire masina Turcia Piata Victoriei, procura masina Turcia Vitan